TyyneKuusela

Murhasyytehanke väärennetyn lääketieteellisen tiedon levittämisestä

 

Joukko oikeustieteen professoreja ajaa murhasyytettä lääketieteen systemaattisesta väärentämisestä Amer Tupakka Oy:n entistä yhteiskuntasuhteiden johtajaa, entistä SDP:n kansan- ja euroedustajaa ja presidenttiehdokasehdokasta kirjailija Lasse "von und zu" Lehtistä vastaan, jonka "väitöskirja" myös on  puutaheinää (josta tuo nimen lisäys saksalaisen huijariytohtoriminiterin[ von und zu Guttenbergin mukaan...

Väitetystä rikoksesta on kulunut yli 10 vuotta, joten mikään muu syyte kuin murha ei tule kyseeseen, eikä poliisi ala muita syytteistä edes tutkia. Murha ei vanhene kansallisessa, EIKÄ KANSAINVÄLISESSÄ oikeudessa.

Lasse Lehtisen tupakkapuheet poliisille

Tutkintapyynnön mukaan Lehtinen on julkisesti valehdellut tupakan terveysvaaroista, pyrkinyt harhauttamaan kuluttajia ja viemään pohjan terveysviranomaisten varoituksilta.

Lehtinen toimi Amer-Tupakan viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden johtajana vuosina 1990-1993. Tutkintapyyntöön liitetyn emeritusprofessori Erkki Aurejärven aineiston mukaan Lehtinen osallistui tupakan valheelliseen markkinointiin vuosina 1990-2002.

Aurejärven mukaan tutkintapyyntö on tehty murhista ja murhan yrityksistä. Useimmat muut rikokset olisivatkin jo vanhentuneet. Aurejärvi haluaisi kuulla vastapuolelta perustelun sille, miksi valheellisen tiedon antaminen ei tässä tapauksessa olisi henkirikos.

- Jos tupakoitsija, joka on polttanut aika kauan, lopettaisi, niin Lasse Lehtinen on kertonut hänelle syyn miksi ei pidä lopettaa. Osa heistä on sitten kuollut, hän perustelee.

Aurejärvi yksilöi lukuisia väitteitä, joita Lehtinen on hänen mukaansa sanonut. Näitä ovat esimerkiksi, että tupakoitsija menettäisi vain kaksi kuukautta elämänsä loppupäästä ja tupakointi olisi yhtä vaarallista kuin voi tai kahvi. Aurejärven lisäksi tutkintapyynnön on allekirjoittanut 12 juristia. Joukossa ovat muun muassa professorit Johan Bärlund, Urpo Kangas, Matti Rudanko, Frey Nybergh sekä asianajajat Jarmo Ellonen ja Heikki Salo.

Lehtinen: Ei tietenkään yllätys

Nykyään kirjailijana työskentelevä Lasse Lehtinen sanoo STT:lle, että tutkintapyyntö koskee taakse jäänyttä elämää ja aikaa, jolloin hän oli töissä.

- Mikään mikä liittyy Erkki Aurejärveen ei ole tietenkään yllätys, Lehtinen sanoo. Kirjailija ei ole koskaan tavannut Aurejärveä. Siksi hän uskoo, ettei asiassa ole mitään henkilökohtaista.

Aurejärvi on käynyt kaksi kertaa oikeutta tupakkayhtiöitä vastaan. Taistelussa meni 22 vuotta. Ensimmäisen kamppailun Aurejärvi päämiehineen hävisi. Niin sanottu kevytsavukejuttu päättyi toissa vuonna sopimukseen.

Mutta miksi kohteeksi valittiin nyt juuri Lehtinen?

- Lehtinen on ainoa tällainen, joka on kovasti omalla nimellään esiintynyt markkinoinnissa. Yleensä se on firma, joka on markkinoinut, Aurejärvi sanoo.

STT "

Lehtinen näyttää koko ajan olleen tietoinen tällaisesta mahdollisuudesta, josta on kansainvälisiä ennakkotapauksia erityisesti vahingonkorvausmielessä varsinkin USA:sta.  Herääkin kysymys oliko "Lasse von und zu" tietoisesti luomassa "kollegoille" "ennakkotapauksen syytesuojaa", että tieteestä saa juridisesti valehdella mitä tahansa...

http://erkkihavansi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/73655-haluatko-miljonaaripresidentiksi-lasse-lehtinen


" ... euroedustaja Lasse [(von und) zu] Lehtinen on väitöskirjassaan viitannut "Kommunismin mustaan kirjaan" kuin se olisi jokin tieteellinen lähde. Hän ei ole ilmeisesti kirjaa lainkaan lukenut, tai ainakaan tarkistanut teoksen ainoankaan "asiatiedon", kuten tämän, sillä täältähän se on peräisin, sopivuutta vaikkapa noiden väestötilastojen kanssa. "

Toivotan itsekin vajaakeuhkoisena hankkeelle menestystä, ja entistäkin tärkeämpää jatkoa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Hannu Tanskanen

@Todistetusti kaikki voita syöneetkin ovat kuolleet. MTK ja Valio murhasta syytteeseen?

R. Tyyne Kuusela

Onko Valio väärentänyt systemaattisesti tiedettä? (Siinä asiassa ei muuten auta pätkääkään, vaikka se kuinka olisi "maan tapa". Murhaan rinnastettavissa asioissa ratkaisee vain laki; jos ei kotimainen niin sitten kansainvälinen (en nyt tarkoita niinkään tupakkaa, enkä voita, vaan varsinaista puoskaritiedettä, esimerkiksi lääketieteen poliitista väärentämistä, kuten noissa "peilisoluasioissa".

http://tyynekuusela.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttu...

R. Tyyne Kuusela

Saatiin tältä erää

http://www.hs.fi/kotimaa/Lasse+Lehtisen+tupakkapuh...

"Tupakkateollisuuden ex-lobbarin Lasse Lehtisen puheet eivät johda esitutkintaan.
Rikostarkastaja Ilkka Koskimäen tekemän päätöksen mukaan poliisille esitetyn aineiston perusteella ei ole syytä epäillä, että Lehtinen olisi aiheuttanut ihmisten kuolemia.

Tupakkayhtiön lobbarina toimineen Lehtisen lausunnoilla tai mielipiteillä ei ole syy-yhteyttä kenenkään kuolemaan.

... Aurejärven mukaan asia on nyt oikeudellisesti loppuun käsitelty. Hän aikoo kuitenkin jatkaa kirjoittelua Lehtisen toimista nettisivuillaan jo ensi maanantaina. "

Tämä kaatui nyt Suomen rikoslain usein kyseenalaistettuun kansalliseen erikoisuu- teen, että Suomessa rikoksen törkeinkään VALMISTELU ei ole rikos, ja on pystyttävä osoittamaan ehdottoman aukoton syy tietyn syytetyn toiminnasta tiettyyn rikokseen rikokseen. Taas meni mainos ulkomaille, että tulkaa vaan kaikki terroristit tänne valmistelemaan niitä iskujanne: mikään rekka-autopommi ei ole rikos, kunnes iskette iskette täällä. Joskus on tietääkseni myös tapahtunut, että kolme henkilöä on potkinut neljännen kuoliaaksi, mutta ketään ei ole voitu tuomita taposta eikä murhasta, kun ei ole pilkulleen tiedossa, kenen nimenomaisen kengänkorosta lähti tappava isku. Murhaan on oltava ruumis, kun Haagissa sellaista ei ehdottoman välttämättä tarvitse olla edes kansanmurhaan, jos on jokin viittä vaille toteutettu massatuhosuunnitelma viime tipassa estetty tai mennyt mönkään. Joskus Suomessa tosin pelkät verijäljet on joskus kelpuutettu toimittamaan ruumiin virkaa. Suomessa myöskään tunnustus ei riitä tuomion perustaksi, mikä on toisaalta hyväkin.

Tämä onkin ehkä yksi niistä asiosita, joiden takia Suomesta on tullut puoskari- tieteen Mekka: sitä touhua on ehdoin tahdoin keskitetty ja haalittu tänne.

Sattaa syntyä tilanne, jossa olisi LAILLISTA, että suomalsinen puoskari ("tieteilijä") otetaan Kiinassa kiinni vaikka turistiryhmästä ja pannaan siellä LAILLISESTI joukkomurhan valmistelusta pölkylle asti! Siis periaatteessa.

Erittäin hyödyllinnen homma tuo hanke! Hienoa proffat! Seuraava mato onkeen tiede- ja terveyslaittomuuksia vastaan!

Toimituksen poiminnat